Tilaa uunituore Tiimiakatemiakirja!

kirjankansiKirjoitin kirjan Tiimiakatemiasta ja siitä, kuinka valmennamme rohkeasti tiimiyrittäjiä. Kirja on saanut hyvää palautetta, ja kaupaksikin sitä on mennyt hyvin. Kirjan voi tilata netistä ja sen toimitusajat vaihtelevat päivästä noin viikkoon.

Tässä takakannen teksti:

Lähde kanssamme tutustumaan Tiimiakatemiaan, joka on Jyväskylän ammattikorkeakoulussa toimiva Euroopan johtava tiimiyrittäjyyden huippuyksikkö.

Kirjan värikkäät tarinat ja kertomukset avaavat yhdessä riemukkaan kuvituksen kanssa tärkeimmät teoriat ja  ”filosofiat”, joiden varaan koko kiehtova oppimisen arkkitehtuuri rakentuu. Mukana on myös paljon dialogia, koska Tiimiakatemian arki muodostuu ihmisten välisestä vuorovaikutuksesta. Tästä on tarjolla kirjassa runsaasti herkullisia esimerkkejä.

meKirjan kirjoittaja Timo Lehtonen on toiminut Tiimiakatemian valmentajana vuodesta 2002. Hänellä on laaja ja syvällinen kokemus tiimien ja tiimiyritysten valmentamisesta sekä oppivan organisaation kehitystyöstä. Hän on valmentanut yhteensä 10 tiimiä, joista kahdeksan on valmistunut tradenomeiksi. Kirjan piirrokset on tehnyt Tiina Hoskari, joka on erikoistunut graafiseen fasilitointiin ja toimii yrittäjänä.

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s